17 апр. 2017 г.

Весняна феєрія

Вже традиційним для членів НКДГ «Творчі ініціативи» стало таке свято, як День весни. І ось 01.04.2017 року ми знову зібралися для  того, аби відзначити  його. Із самого ранку у їдальні Київського УВП-2, де мало проходити святкування, було шумно і весело. Швидко і без будь-яких збоїв було завершено приготування. І ось об 11.00  розпочинається свято. Голова групи Олена Анатоліївна Василенко привітала учасників  із настанням найпоетичнішої пори року, традиційно тепло привітали  і наших іменників. Святкування Дня весни відбувалося у доброзичливій, невимушеній атмосфері. Усіх захопили веселі ігри, які майстерно організовувала  Олена Федорова, лунали вірші, переможці отримували призи.
Але веселе застілля та цікаві змагання це далеко не усе, що приніс нам той день, бо  після завершення святкування під керівництвом чарівної Ганни Стоянової відбулася  репитиція гімну нашої групи (слова та музика Євгена Познанського), у якій взяли участь не лише постійні учасники  нашого хору, але і  усі бажаючи члени „Творчих ініціатив”.  Несподівано було відкрито нові таланти. Репетиція  принесла учасникам багато позитивних емоцій.
А далі був майстер-клас по об’ємному живопису. Успіх першого заняття, яке проводила  відома художниця Катерина П’ятакова, надихнув багатьох на продовження   творчого пошуку  у цьому напрямку. Заняття проводила  Олена Анатоліївна, підсумком якого стала  низка цікавих, різноманітних робіт, створених у дружній, приязній  атмосфері, де усі допомагають одне одному, радіють успіхові товариша, доповнюють    яскравість кольорів теплом власної посмішки.
Феєрією кольорів, музики, та, найголовніше, гарним настроєм –ось чим став для нас цей день.


Євген Познанський


























Комментариев нет:

Отправить комментарий