17 апр. 2017 г.

Концерт Євгена Хмари

13.02.2017 року, напередодні Дня закоханих, у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся благодійний концерт молодого талановитого піаніста-віртуоза, композитора, володаря Голлівудської премії імпровізаторів, фіналіста шоу «Україна має талант» Євгена Хмари «Музика, що зцілює». Члени НКДГ «Творчі ініціативи», які відвідали концерт, занурились у чарівні звуки білого роялю, що стояв на сцені. З-під рук Майстра лились чаруючі, неймовірні мелодії, проникаючи у серце кожного присутнього, торкаючись невидимих струн людських душ.
Музика, здатна надихати і зцілювати, закружляти у вирі почуттів і емоцій, того вечора жодного не залишила байдужим. Кожен знайшов і відчув у тих звуках щось своє. Композитор заохочував слухачів ділитись своїми враженнями, розказати, які образи виникли в їхній уяві. Хтось побачив далекі невідомі світи, хтось відчув силу природи.
Вечір проходив у теплій затишній атмосфері. Піаніст отримав записку з залу з проханням вийти на сцену і зіграти. Композитор заохотив автора послання і до нього вийшов незрячий юнак, сів за рояль, зіграв і заспівав про вічне і прекрасне – про кохання.
Зворушені і задоволені розходились слухачі після закінчення концерту. Вечір дійсно став особливим, музика – цілющою. На виході кожного чекав пакетик з подарунком.


Олена Криницька

Комментариев нет:

Отправить комментарий