17 апр. 2017 г.

Концерт Володимира Петровського

24.02.2017 р. члени НКДГ „Творчі ініціативи” відвідали сольний концерт  Володимира Петровського, присвячений пам’яті Героїв Крут та Четвертому Універсалу, який 1918 року  оголосив Україну незалежною.
Володимир Борисович Петровський непересічна особистість, відомий громадський діяч, науковець, спортсмен, голова ВГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів». Однак,  недарма кажуть, що талановита людина талановита в усьому. В. Б. Петровський не лише майстерно грає  на гітарі, але із велечезною щирістю та вирапзністю виконує патріотичні пісні, присвячені героям національно-визвольних змагань.
Золотий зал Українського фонду культури. Розпочинається концерт. Із короткою, але дуже змістовною дповіддю,  присвяченою подіям початку 1918 року виступає Світлана Юріївна Петровська. І ллється пісня. Володимир Борисович спілкується із численною аудіторією не лише піснею. Він розповідає про твори, що виконує, про трагічні шляхи нашої багатостраждальної Батьківщини,  і кожна пісня стає  новою міні-виставою, яка захоплює присутніх.
Володимира Борисовича тепло вітають гості, зокрема, чудовий бандурист Тарас Кампаніченко.
Від імені „Творчих ініціатив” Володимира Борисовича Петровського привітав Нечипоренко М.А., який вручив йому від імені групи наш скромний подарунок, який  має передати В.Б. Петровському нашу вдячністьза подароване задоволення.

Євген Познанський

Комментариев нет:

Отправить комментарий