17 апр. 2017 г.

Готуємо разом (випуск 7)

РУБРИКА "ГОТУЄМО РАЗОМ"

ВИПУСК 7

Картопля по-домашньому
Необхідні продукти:
Картопля.
Сіль за смаком.
Олія для смаження.
Послідовність приготування:
Картоплини покраяти круглими пласкими скибками завтовшки приблизно з півпальця. Розігріти на пательні олію, вкинути картоплю, посолити і підсмажити з обох боків протягом приблизно 15 хв.
Деко устелити папером для випічки та викласти в один шар підсмажену картоплю за допомогою шумовки.
Запікати при температурі 180-200 градусів протягом 45-55 хв.                                                                               
Усім смачного!
Підготувала Євгенія Вікторівна Вишнякова

Скумбрія печена
Необхідні продукти:
Скумбрія.
Сіль за смаком.
Приправа рибна (за бажанням).
Олія для запікання.
Послідовність приготування:
Тушки скумбрії вимити, посолити, натерти улюбленою рибною приправою.
Викласти на деко чи пательню, яку можна залишити у духовці, полити олією і випікати протягом 35-40 хв. при температурі 180-200 градусів.
Більш вишуканий варіант – випатрати тушки, відрізати голови і начинити пластівцями лимона з зеленню петрушки чи пластівцями солодкого червоного перцю. Запікати так само, додавши олію.
Усім смачного!
Підготувала Євгенія Вікторівна Вишнякова

Реберця свинячі печені
Необхідні продукти:
Ребра свинячі.
Кетчуп або інший соус.
Послідовність приготування:
Для приготування обрати м’ясні свинячі ребра (хоча невелика кількість жиру не зашкодить – розтопиться).
Не розрізаючи викласти на деко і густо змастити кетчупом чи подібним до нього соусом. Випікати при температурі 200 градусів, користуючись правилом – півтори години загалом та  півгодини на кожен кілограм сирого м’яса.
Усім смачного!
Підготувала Євгенія Вікторівна Вишнякова 

Комментариев нет:

Отправить комментарий