8 мая 2018 г.

Дивовижний світ природи

   Погожого квітневого дня 21.04.2018 р. члени НКДГ,, Творчі ініціативи” вирушили на екскурсію в казковий світ природи - резиденцію ,,Залісся” , яка розташувалась на 40 тис.га. Це найбільша резиденція в Україні. Вона займає частину Київської та Чернігівської областей і розділена на чотири лісництва. Резиденцію було створено в 1960 р. Спочатку це був заповідник, а пізніше він став мисливсько-господарським угіддям, де відпочивають та ведуть переговори керівники держав. Спочатку ми відвідали державний музей природи, де багато опудал та фотографій різних птахів та тварин, які мешкали колись та живуть зараз в ,, Заліссі”. Екскурсовод захопливо та пізнавально розповіла нам про мешканців природи. Тут є лосі, лисиці, вовки, зайці та багато інших тварин. Про кожну з них розповідалось детально. Свою цікаву розповідь пані Тетяна пересипала жартами, прислів'ями та кумедними випадками з життя братів наших менших. Потім ми гуляли по території цього чудового куточка природи, справжньою окрасою якого є штучні озера, на яких плавають качки. 
     Побували ми й на конюшні, де живуть 14 прекрасних коней-скакунів, яких ми годували з рук. Ми з задоволенням гладили коней. 
    Ми бачили красивий будинок, в якому відпочивають та ведуть переговори керівники держав. 
    А ще тут дуже багатий рослинний світ. Кругом ліс. Чути співи пташок. Ми неначе в казці побували. Добре відпочили. Повертались до Києва переповнені найкращими враженнями. Так добре пізнавати свій рідний мальовничий край!


Валентина Братчанська та Софія Ганенко









Комментариев нет:

Отправить комментарий