4 мая 2018 г.

Мальовнича фантазія

23.04.2018 р. в приміщенні виставкового центру Укрінформу (Art Hub) відбулося відкриття виставки художніх робіт талановитої молоді з інвалідністю. Це вже третя виставка, яка організована в рамках Всеукраїнського соціального волонтерського проекту "Мій талант тобі, Україно!".
Засновники проекту: Член Національної спілки художників України, лауреат багатьох міжнародних конкурсів, художник-педагог Катерина П'ятакова та керівник БФ «Родина Милосердя» Олександр Козловський. Проект здійснюється за підтримки Національного інформаційного агентства «Укрінформ».
На виставку були запрошені члени НКДГ «Творчі ініціативи» не тільки як гості, а як учасники. Катерина Пятакова проводила для нашої групи майстер-клас з об’ємного живопису. Так ми познайомилися з образотворчим мистецтвом. А тепер мали змогу виставити свої роботи. Хоча це була перша спроба пензля, але наші роботи виглядали досить пристойно поруч з картинами справжніх художників. Також поруч з картинами ми представили вироби декоративно-прикладного мистецтва. Прикраси з бісеру чарували гостей. Поруч розташувалися фігурки з бісеру та квіти. Гурток „Фантазійка” представив свої роботи – топіарії з серветок та сизалю, пташки-мотанки, весняні композиції. Милували око присутніх вироби макраме.
Кожен з гостей отримав масу позитиву від представлених робіт. Адже спілкування з талановитими людьми надихає на творчість і життя.


Світлана Проніна










Комментариев нет:

Отправить комментарий