13 мая 2018 г.

"Маленькие комедии большого дома"(Новий Український театр)


          Середина 70-х років минулого століття, зірковий склад театру Сатири, пєса Арканова та Горіна на “злобу дня”. Околиці великого міста із своїми милими, трохи наївними мешканцями, яким так хочеться лірики й романтики серед метушні буднів.
...Початок 2000, наш Київ, на сцені — дорослі діти батьків 70-х, що присвячують прекрасну гру юності своїх батьків.  З усього твору режисер обрав два найлюдяніших епізоди “Ми вас чуємо” і “Серенада”. І хоч минуло 40 з гаком років, але, виявляється, людські почуття та прагнення анітрохи не змінилися, як ніколи не зміниться память про своє дитинство і про те, як тоді співали мама, тато, радіо і радіола, як відзначали дні народження сусідів всім підїздом, як мріяли про високі почуття серед рутини життя.
І на сцені — співають. Співають так, що згадуєш, здавалося б, те, що залишилося далеко-далеко. Почуття підсилюються через те, що супроводжується сценічне дійство слайдами — ну, тими, що лежали в коробках і які тодішні компютери не вміли показувати. Світлове рішення , до речі, виконується одним з акторів трупи.
А в антракті гостей теж очікував чудовий сюрприз. Який? Дізнаєтеся, коли подивитеся
Маленькие комедии большого дома”, які ми, члени НДКГ "Творчі ініціативи" відвідали 28.04.2018 р.
Гостинні хазяйки - адміністратори театру

  Підготували Юрій та Євгенія Вишнякови


Комментариев нет:

Отправить комментарий