23 февр. 2020 г.

ОВОЧІ В БУКЕТІ



Ви навіть не уявляєте, друзі, як це здорово, після виснажливого, напруженого, відповідального робочого тижня вибратися в улюблене місце, в хороше тепле товариство, і не просто собі так, а щоб навчитися цікавій, ніколи не робленій досі справі. Цього разу я зі своїми творчоініціативцями вчилась складати букети. А тепер відгадайте з чого! Нізащо не відгадаєте! Бо букети ці були зі звичайнісіньких на перший погляд, звичних для кожної господині, овочів. Так, так, тієї самої картоплі, моркви, бурячка, цибульки, часничку, що так смакують нам у запашному борщику. Виявляється робити такий букет зовсім не важко і під силу буквально кожному, а виглядає він на диво естетично. Та й з практичної точки зору теж вигідно: викидати такий букетик не треба, бо у господарстві усе згодиться. Тож, чоловіки, дерзайте! Думаю, наступного дня подарований вашій леді букетик вам вельми засмакує!

  Олена Федорова (з Facebook)


    Припустимо, покликали Вас на День народження. Припустимо, на пікнік або на шашлики. Припустимо при тому, що Ваш внесок в пікнік має бути красивим і корисним. І тут Вам у пригоді стає мистецтво складання букетів з овочів! Саме його ми опановували 21.02.2020 р.  Дівчатам сподобалося - це нескладно, не потребує особливих навичок( хіба що навички роботи із скотчем так, аби не загубити його кінчик, з чим чудово справлялася наша Неля Володимирівна), просто можна на дотик упізнати форму створеного тобою букету . Між іншим, запах від такої краси пречудовий - але не парфюмерний, а трохи гастрономічний.

Світлина від Олени Федорової.   Тож довелося закінчити все дійство дружнім чаюванням. Свої "борщики в букетиках" розібрали по домівках.

Євгенія Вишнякова



Світлина від Олени Федорової.

Комментариев нет:

Отправить комментарий