19 сент. 2018 г.

Сім футів під килем!

Чудовим подарунком, який зробили самі собі  24.06.2018 р .члени НКДГ „Творчі ініціативи” до дня народження групи стала годинна екскурсія на катері по Дніпру. Одразу після завершення святкування у Гідропарку ми дружньо попрямували до  пристані. Дніпро – окраса і гордість Київа, найбільша водна артерія України, усі ми це знаємо, багато хто з нас щодня переїжджає  його по  величним мостам Київа поспішаючи на роботу та все одно кожна зустріч із давнім Славутою наповнює душі радістю, непідробним почуттям якоїсь чарівної романтики.
Заходимо до салону, наповнюючи його  власним гарним настроєм  та гоміном голосів. Легко і непомітно відчалює наш корабель. Мяко і впевнено йде він по широкому простору Дніпра. Важко відірватися від вікон, у які члени групи, які мають достатній залишок зору, захоплено милуються величним краєвидом пагорбів Києва.
            Кажуть, що морське повітря сприяє апетиту. Звичайно Дніпро не море та й прекрасний пікнік у Гідропарку нікого не залишив голодним, але  підняти келих шампанського із цукеркою у такій романтичній обстановці  ніхто не відмовився. Тож  здвигаємо столики і сідаємо за єдиним великим столом, який створюється таким чином. Кожен каже своє побажання колегам, імпровізує, які разом складають розгорнутий, цікавий тост, сповнений  тепла і віри у гарне майбуття нашої групи.
             Непомітно пролітає година. Ось вжа і причал. І час ступати на трап та покидаючи катер щиро бажаємо за давньою традицією - сім футів під килем доброзичливим річникам і рідній групі „Творчі ініціативи”, яка продовжує свій шлях у майбутнє.

Євгеній Познанський

Комментариев нет:

Отправить комментарий