6 нояб. 2016 г.

КУХОННІ ДРІБНИЧКІ (ВИПУСК 1)

РУБРИКА „КУХОННІ ДРІБНИЧКІ”

ВИПУСК 1


 Будь-який соус до м’яса набуде додаткової пікантності, якщо додати в нього 2 щіпки розчинної кави. Звучить дивно, але смак незрівнянний.
 Додайте в посуд з молоком щіпку солі - молоко не скисне і це продовжить термін його зберігання.
 Молоко ніколи не підгорить, якщо перед кип’ятінням каструлю, в якій воно буде кип’ятитись, сполоснути холодною водою, а, якщо краї каструлі змастити маслом, молоко не вибіжить.
 Риба буде відмінно чиститись, якщо перед чищенням її натерти оцтом і залишити на кілька хвилин.
 Щоб холодець був більш прозорим, додайте в нього, за 10 хвилин до закінчення варіння, 2-3 яєчні шкаралупи.
 Якщо «Шампанське» видихалось, додайте в нього кілька родзинок. Це поверне йому ігристість та смак.
 Родзинки будуть соковитими і смачними, якщо перед вживанням замочити їх в теплому лимонному соці.
 Якщо при тушкуванні м’яса додати 1-2 ст.л. оцту, воно буде дуже м’яким і приготується швидше.
 Якщо в омлет додати газовану воду, він буде дуже пишним.
 Харчова плівка не рватиметься і не липнутиме до рук, якщо її зберігати в холодильнику.
Поділилась Валентина Братчанська
Ведуча рубрики Ірина Дмитрук

Комментариев нет:

Отправить комментарий