3 янв. 2016 г.

Чарівне свято

Чарівне свято – Новий рік. З дитинство воно є найулюбленішим  практично для усіх. І тому, якби там не було важко, кожного  року  кожен з нас намагається  відзначити його як найкраще.
І звичайно, ми НКДГ «Творчі ініціативи» не є виключенням.  Тож 29 грудня 2015 року на території  УВП-2 УТОС  відбулося наше святкування Нового року. Дуже швидко кожен з присутніх забув про усі життєві негаразди, навіть про низьку температуру у приміщені, така тепла та дружня атмосфера запанувала на святі.
Голова нашої групи –Олена Анатоліївна Василенко тепло привітала усіх з Новим роком, розповіла про  наші досягнення у році, що минув, побажала усім  щастя  у Новому році. Грамотами та подарунками було відзначено актив нашої групи.
А далі завирувала новорічна феєрія. В ударі був  наш Дід Мороз - Микола Криндач. Його жарти, загадки, дотепи усім пришлися до смаку.  Разом із  Снігуронькою Наталею Михайловою він  проводив різні конкурси та інтелектуальні змагання, які  усім дуже сподобалися.
Окрасою вечора стали  співи Ольги Семи та Вікторії Герасименко.
А наприкінці, за традицією нашої групи, усіх обійшла свічка, тримаючи яку кожен  висловив свої побажання на Новий рік. Сподіваємося, що  вони збудуться.

Є. Познанський.

















Комментариев нет:

Отправить комментарий