3 апр. 2016 г.

Нам чотири, але в нас вже все на "п'ять"

Гідропарк – одне з най гарнішийх місць у Києві.  Це не лише славетні пляжі та лагідні хвилі Дніпра - чимало зелені та затишних альтанок! Тож, важко було знайти краще місце для святкування чергового, вже четвертого Дня народження НКДГ „Творчі ініціативи”.
Весело та  дружно 29 червня 2015 року зібралися  члени групи, які вирішили взяти участь узаході.  Урочисті збори було відкрито саме у одній з тих затішних альтанок, про які ми згадували  напочатку.
Керівник  „Творчих ініціатив” Олена Анатоліївна Василенко у своєму виступі привітала присутніх із Днем народження групи, розповіла про наши досягнення та завдання. Було також відзначено найбільш активних членів  „Творчих ініціатив”, усі вони отримали подарунки.
Після завершення офіційної частини  відбувся пікник силами нашої ж групи.  Усе було дуже гарно. Кажуть, що найкраща приправа – це гарне товариство поруч.  Тож можливо саме тому захід    здався усім таким  прекрасним. Він надовго запам’ятався усім учасникам святкування.
Сподіваємось, что наступного року, коли „Творчі ініціативи” святкуватимуть п’яту річницю у нас усе також буде на „п’ять” за п’ятибальною шкалою.

Є. Познанський







Комментариев нет:

Отправить комментарий