27 мая 2013 г.

Новая акция: ПОСЕЩЕНИЕ КОНЦЕРТА НАРОДНОГО ОРКЕСТРА НАРОДНЫХ ИНСТРУМЕНТОВ

(19.05.2013)



   Художній керівник головний диригент – заслужений працівник культури України – Вікторія Васильєва. Лауреат та переможець всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсів та фестивалів. Володар «Гран-Прі» міжнародного музичного конкурсу в Італії «Музика світу»
Народний оркестр народних інструментів колектив, що має найбагатшу мистецьку історію серед творчих колективів МЦКМ. Рік створення колективу - 1958.
Цей унікальний колектив має різнобарвний репертуар, чудові інструментовки, яскраве професійне виконання.
   З оркестром завжди творчо співпрацювали видатні українські співаки. Серед них - народні артисти України - Лариса Остапенко, Анатолій Кочерга, Владлен Грицюк, Фемій Мустафаєв, Леонід Сандуленко, Олександр Василенко.
Оркестр неодноразово підтверджував почесне звання "Народний аматорський колектив", є лауреатом та володарем "Гран-Прі" Всеукраїнських та Міжнародних музичних конкурсів. У 2011 році колектив отримав "Гран-Прі" Мінського огляду народної творчості.
   Колектив бере активну участь у благодійних заходах, шефських концертах для ветеранів, військослужбовців, дітей-інвалідів, а також має у своєму активі різнопланові концертні програми для проведення святкових заходів на підприємствах та установах міста.
У репертуарі оркестру музика українських та зарубіжних композиторів, народні мелодії, популярні пісні та романси, естрадна музика.
 http://www.icca.kiev.ua/index.php?id=52

Комментариев нет:

Отправить комментарий