24 февр. 2019 г.

СОЛОДКІ СПОГАДИ ДИТИНСТВА

      За вікном зима все ніяк не хоче поступатися місцем весні. В такий час завжди хочеться теплого спілкування і ще ... чогось солоденького, що підніме настрій і змусить посміхнутися, згадати нехитрі радощі дитинства. Тож - мед і шоколад, родзинки, сухофрукти і весела компанія - от і все, що потрібно для солодкого майстер-класу від двох Олен - Олени Анатоліївни Василенко та Олени Федорової.  В п'ятницю 22.02.2019 р. всі, хто мав бажання і можливість, зібралися в читальному залі бібліотеки для своєрідного прочитання та опрацювання дописів з книжки "Домашние конфеты". Нескладні рецепти організатори надрукували заздалегідь, доставку інгредієнтів розподілили між усіма і нам залишалося тільки отримати завдання для створення свого особистого кулінарного шедевру. Розбилися на пари - так творіння цукерок стало схожим на легку командну гру і на посиденьки кумоньок (за гарною розмовою і готувати весело, і цукерки настрій всотують).
      Дуже прикрасили своєю присутністю наше майстер-клас-свято неспеціальний гість - пан Мирослав із сонячного Сан-Франківська (от і люблять же жартувати справжні  гуцули з Прикарпаття). Він і солодощі робив, і розповідав про свою участь у минулорічному велопробігу Херсон-Харків. А на запрошення Олени Анатоліївни в нас була спеціальна, дуже приємна гостя - журналіст, радіоведуча програми "Сподіватися" Наталія Щербак. Під час чаювання кілька учасників дали пані Наталії інтерв'ю про своє життя і про участь в нашій організації "Творчі ініціативи".
      Завершили все спільною дегустацією наших цукерок-тістечок (як на мене, більш за все схожих на смачні турецькі солодощі), які запивали нашими гарними поліськими трав'яними чаями.
Текст Євгенія Вишнякова
Фото Тетяна Величко, Євгенія Вишнякова
   









Комментариев нет:

Отправить комментарий